Ποιοι είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Η Adsolution είναι ένα διαφημιστικό γραφείο που λειτουργεί από το 2005, με έδρα στον Χολαργό Αθήνας.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης και της προώθησης κάθε είδους επιχειρήσης αλλά επιπλέον δραστηριοποιείται και στον χώρο της τουριστικής διαφήμισης.

Συγκεκριμένα, αφενώς παρέχει γενικές διαφημιστικές υπηρεσίες όπως: α) γραφιστικό σχεδιασμό και εκτύπωση, β) κατασκευή

ιστοσελίδων, γ) δημιουργικό σχεδιασμό λογοτύπων και εικαστικού, δ) προωθητικές ενέργειες για επιχειρήσεις Βορειοανατολικών προαστίων Αττικής (διενέργεια διαγωνισμών, διαφημιστικοί οδηγοί) και ε) παραγωγή διαφημίσεων στο youtube.

Επιπλέον, η Adsolution δραστηριοποιείται και στον χώρο της τουριστικής διαφήμισης και ως ιδιοκτήτης μιας σειράς δημοφιλών τουριστικών σελίδων όπως η ταξιδιωτική Facebook Σελίδα Travel-Hotels και η ιστοσελίδα Pamediakopespantou.gr προωθεί καταλύματα  και τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτύου.

Ο βασικός στόχος της Adsolution είναι πάντοτε η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους επαγγελματίες, και η άψογη σχέση τιμής – ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Adsolution, και σας υπενθυμίζουμε πως για οτιδήποτε χρειαστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας λύσουμε με χαρά κάθε απορία.

Φιλικά,
Η ομάδα της Adsolution