Συνεργασία με καταλύματα

synergasia-me-katalymata
Η Adsolution συνεργάζεται εδώ και χρόνια με καταλύματα από όλη την Ελλάδα, σε επίπεδο κρατήσεων, σε ένα περιβάλλον δυναμικής προώθησής τους, ενώ η αμοιβή της μέσα από αυτή τη συνεργασία περιορίζεται σε ποσοστό επί των εκτελεσμένων κρατήσεων.
 
Πρόκειται δηλαδή για μια win-win συνεργασία μιας και η Adsolution έχει κέρδος μόνο όταν τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία έχουν κέρδος.
 
Παράλληλα η Adsolution παρέχει μεγάλη, δωρεάν, διαφήμιση στα συνεργαζόμενα καταλύματα και ενίσχυσή τους με ποικίλλους τρόπους. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα οφέλη μιας συνεργασίας ανάμεσα στην Adsolution και ένα κατάλυμα.

Αναλυτικά τα οφέλη της συνεργασίας μεταξύ ενός καταλύματος και της Adsolution:

 • Το πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ της Adsolution και ενός καταλύματος είναι σε επίπεδο Non Refundable και η προμήθεια της Adsolution επί των εκτελεσμένων κρατήσεων ειναι 15%.
  Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις που στέλνει η Adsolution στο συνεργαζόμενο κατάλυμα είναι χωρίς δικαίωμα ακύρωσης. Αυτός είναι και ένας λόγος, το κατάλυμα να εξασφαλίζει τα χρήματά του χωρίς το φόβο μιας ακύρωσης. Η προμήθεια της Adsolution στις εκτελεσμένες κρατήσεις που θα επιτύχει για το συνεργαζόμενο κατάλυμα είναι 15%

 • Απήχηση καταλύματος μέσω εκπτωτικής προσφοράς.
  Επειδή ακριβώς οι διαμονές που προωθεί η Adsolution για το κατάλυμα είναι με τη μορφή προσφορών, σε μία τιμή προνομιακή, για μια συγκεκριμένη περίοδο που ενδιαφέρει το κατάλυμα, η απήχηση του καταλύματος ανεβαίνει κατακόρυφα.

 • Δημιουργία αναλυτικού προφίλ καταλύματος μέσα στο Pamediakopespantou.gr (το Pamediakopespantou.gr είναι μια ιστοσελίδα της Adsolution).
  Στα πλαίσια της συνεργασίας της Adsolution, με ένα κατάλυμα, δημιουργείται για αυτό αναλυτικό προφίλ, με φωτογραφίες, κείμενα, υπηρεσίες, και εκπτωτικές τιμές, για την πλήρη πληροφόρηση του επισκέπτη, και την δυνατότητά του να κάνει κράτηση στο κατάλυμα, μέσω αποστολής ενδιαφέροντος στην Adsolution, κατόπιν διαθεσιμότητας του καταλύματος.
  Δείτε το προφίλ ενός συνεργαζόμενου καταλύματος, πατώντας εδώ.

 • Εντελώς δωρεάν, γίνεται δυναμική και εκτεταμένη προώθηση του καταλύματος σε ένα πραγματικά μεγάλο κοινό.
  Η Adsolution προωθεί δωρεάν, το κατάλυμα με πολλαπλούς τρόπους, σε ένα πολύ μεγάλο στοχευμένο κοινό που έχει χτίσει με τα χρόνια αλλά και σε νέο κοινό. Συγκεκριμένα γίνεται προώθηση με τα ακόλουθα μέσα που αποτελούν ιδιοκτησία της Adsolution:

  ■ Μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής Facebook σελίδας στην Ελλάδα, του Travel Hotels , που ενήκει στην Adsolution, με ένα στοχευμένο κοινό άνω των 175.000 ατόμων που ενδιαφέρονται για ταξίδια και διαμονές στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα γίνονται 8 posts με δωρεάν διαφήμιση του καταλύματος σε ώρες αιχμής. Δείτε την ταξιδιωτική facebook σελίδα Travel Hotels πατώντας εδώ.

  ■ Μέσω δωρεάν αποστολής χιλιάδων newsletter στα μέλη της Adsolution που έχουν δηλώσει να ενημερώνονται για νέες ταξιδιωτικές προσφορές όταν αυτές παρουσιάζονται.

  ■ Μέσω δωρεάν Video Marketing στο Youtube. Δηλαδή η Adsolution δημιουργεί ένα διαφημιστικό spot από εικόνες, μουσική και κείμενα για το συνεργαζόμενο κατάλυμα στο youtube, το οποίο είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Youtube καναλιού της, αλλά και που δημοσιεύεται και μέσω όλων των προαναφερθέντων μέσων της, δηλαδή τη Facebook σελίδα Travel Hotels και μέσω αποστολής χιλιάδων newsletter. Δείτε ένα διαφημιστικό spot για ένα συνεργαζόμενο κατάλυμα, πατώντας εδώ

  ■ Μέσω οργανικής επισκεψιμότητας από το Google. Δηλαδή καταχωρούμε το κατάλυμα στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα Pamediakopespantou.gr στην κατηγορία Επιλεγμένα Καταλύματα, η οποία έχει μεγάλη επισκεψιμότητα εξαιτίας του γεγονότος πως για τη δημοφιλή φράση "παμε διακοπες" και τη φράση "επιλεγμένα καταλύματα" βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Google Πανελλαδικά. Εκεί μπορούμενα τοποθετήσουμε και το προαναφερθέν διαφημιστικό Video Spot του καταλύματος για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα.

  ‣‣ Πληκτρολογήστε στο Google τη φράση παμε διακοπες ή τη φράση επιλεγμένα καταλύματα και θα εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις η ομώνυμη κατηγορία του site Pamediakopespantou.gr στην οποία καταχωρείται το συνεργαζόμενο κατάλυμα

  ‣‣ Για να δείτε την καταχώρηση ενός συνεργαζόμενου καταλύματος μέσα στην σελίδα της περιοχής που δραστηριοποιείται, στην οποία καταλήγει ο επισκέπτης από την προαναφερθείσα κατηγορία "Επιλεγμένα Καταλύματα", κάτω από το τίτλο "Το Pamediakopespantou.gr σας προτείνει", πατήστε εδώ

  ■ Μέσω πληρωμένης διαφήμισης στο Google, έτσι ώστε να προσεγγίσουμε νέο κοινό που θα ενδιαφερθεί να κάνει κράτηση στο συνεργαζόμενο κατάλυμα.

 • Δωρεάν Ενίσχυση της Facebook Σελίδας του καταλύματος με πάνω από 2.000 νέα μόνιμα μέλη
  Συγκεκριμένα η Adsolution ενισχύει τη Facebook Σελίδα του καταλύματος με 2.000 καινούρια μόνιμα μέλη, που είναι στοχευμένο κοινό που ενδιαφέρεται για διακοπές και διαμονές στην Ελλάδα, και προέρχεται από τη Facebook Σελίδα Travel Hotels. Το κατάλυμα πλέον θα μπορεί να δημοσιεύει τα νέα του και τις προσφορές του σε ένα πιο μεγάλο, στοχευμένο κοινό, μέσα στη δικιά του σελίδα!

 • Δημιουργία έξτρα ντόρου με εκπτώσεις σε μαγαζιά της περιοχής μέσω της διαμονής στο κατάλυμα.
  Στην περιοχή που δραστηριοποιείται το κατάλυμα, ερχόμαστε σε επαφή με μαγαζιά όπως εστιατόρια, bars και άλλα καταστήματα με τα οποία συμφωνούμε, ο κόσμος που θα διαμείνει στο συνεργαζόμενο κατάλυμα να έχει μια έκπτωση στα προίόντα και τις υπηρεσίες τους. Συγκεκριμένα, όταν επισκεφθεί ένα από αυτά τα μαγαζιά ένας πελάτης που έχει κάνει κράτηση στο συνεργαζόμενο κατάλυμα μέσω της Adsolution, τότε με την επίδειξη ενός αποκόμματος με τη σφραγίδα του καταλύματος και έναν κωδικό που λαμβάνει από την Adsolution, απολαμβάνει μοναδικές εκπτώσεις. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται δραστικά η ζήτηση από τον κόσμο για διαμονή στο κατάλυμα.

 • Η Adsolution έχει κέρδος μόνο όταν το κατάλυμα έχει κέρδος.
  Η αμοιβή μας περιορίζεται σε ποσοστό επί των εκτελεσμένων κρατήσεων που πετυχαίνουμε για το κατάλυμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί μια μοναδική προσφορά για το κατάλυμά σας για μια συγκεκριμένη περίοδο, που μόνο όφελος θα μπορέσει να σας αποφέρει.

Τηλεφωνήστε μας στο
210 6525251
(9:00 - 17:00)

ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν