Δημιουργία Διαφημιστικού Spot στο Youtube - Video Marketing

Δημιουργία Διαφημιστικού Spot στο Youtube - Video Marketing

Το YouTube που ανήκει στη Google είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μέσο αναζήτησης μετά το Google, σε επίπεδο video. Αποτελεί ένα πολύ δυνατό μέσο προβολής οπτικοακουστικού υλικού και ο συνδυασμός ενός εντυπωσιακού βίντεο και ενός καλού concept, μπορεί να σας αποτελέσει ένα πανίσχυρο διαφημιστικό εργαλείο αύξησης της δημοτικότητάς σας και προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Η Adsolution,  καλύπτει όλη την διαδικασία παραγωγής/εκπομπής, από την αρχική σύλληψη του concept έως την τελική υλοποίηση του οπτικοακουστικού project (παρουσίαση επιχείρησης ή προϊόντος επιχείρησης, παρουσίαση υπηρεσίας επαγγελματία, επίδειξη χρήσης προϊόντος/υπηρεσίας, video πώλησης προϊόντος/υπηρεσίας, συνέντευξη με επαγγελματία, ανάλυση χαρακτηριστικών προϊόντος/υπηρεσίας επιχείρησης)

Χαρακτηριστικά πακέτου
 • Εκπομπή σε πλήρως εξοπλισμένο τεχνολογικά studio μας για την παραγωγή του διαφημιστικού σας spot στο Youtube
  Ενδύκνειται για παρουσίαση προϊόντος επιχείρησης, παρουσίαση υπηρεσίας επαγγελματία, επίδειξη χρήσης προϊόντος/υπηρεσίας, video πώλησης προϊόντος/υπηρεσίας, ανάλυση χαρακτηριστικών προϊόντος υπηρεσίας επιχείρησης.
 • Εναλλακτικά, επίσκεψη στον επαγγελματικό σας χώρο για φωτογράφιση
  Ενδείκνυται για παρουσίαση επιχείρησης. Σε αυτή την περίπτωση φωτογραφίζουμε το χώρο του επαγγελματία και δημιουργούμε ένα clip από φωτογραφίες, μουσική επένδυση και εμπορικά κείμενα.
 • Τα video spot περιέχουν λέξεις - κλειδιά της επιχείρησης ώστε να κατατάσσονται υψηλά στο Google
  Αυτές οι λέξεις - κλειδιά αφορούν το αντικείμενο της επιχείρησης και σχεδιάζονται με γνώμονα τον τρόπο που αναζητάει ο κόσμος στο Google το αντικείμενο της επιχείρησης (τι λέξεις χρησιμοποιεί ο κόσμος δηλαδή).
 • Τα video spot περιέχουν links (συνδέσμους) προς την ιστοσελίδα της προβαλλόμενης επιχείρησης
  Με αυτό τον τρόπο δίνουμε εύκολη πρόσβαση στους θεατές του video απευθείας στον ιστότοπο της επιχείρησης στον οποίο μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες ή και να προβούν σε μια άμεση ενέργεια (αγορά, τηλέφωνο, συμπλήρωση φόρμας κλπ).
 • Ένα video spot μπορεί να ενσωματωθεί και να προβληθεί πέρα από το Youtube, και στην ιστοσελίδα και τα social media της επιχείρησης (πχ facebook)
  έτσι ώστε να προσελκύσει το μάξιμουμ του ενδιαφέροντος η επιχείρηση μέσω αυτού του spot στα περισσότερα δυνατά σημεία στο internet στα οποία εμφανίζεται.
 • Πολύ οικονομική τιμή για ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο!
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα και θα συμφωνήσετε :)

Σας ενδιαφέρει η δημιουργία ενός διαφημιστικού spot στο Youtube; Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία